ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτά είναι τα 4 λάθη που κάνετε με το άρωμά σας και δεν διαρκεί

Λένε πως το άρωμά μας είναι η σφραγίδα μας… Το έχετε διαλέξει μετά από πολύ ψάξιμο. Όμως το ψεκάζετε στην επιδερμίδα σας και λίγη ώρα αργότερα η μυρωδιά εξατμίζεται.

Δείτε τα 4 μυστικά για να έχει περισσότερη διάρκεια το αγαπημένο σας άρωμα:

Είναι πολύ λουλουδένιο

Κατά κανόνα, τα λουλουδένια αρώματα δεν κρατούν τόσο όσο τα ξυλώδη και τα πιο βαριά. Όσο πιο ανάλαφρο είναι το άρωμα, τόσο πιο γρήγορα θα εξατμιστεί από το δέρμα σου συνεπώς πρέπει να κάνεις layeringμε κάποιο άλλο για να μυρίζεις περισσότερο.

Δεν το ψεκάζεις στα σωστά σημεία

Το έχουμε πει και άλλες φορές σε προηγούμενα άρθρα: Το σημείο στο οποίο θα ψεκάσεις το άρωμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ένταση που θα έχει η μυρωδιά του. Πρέπει λοιπόν να το ψεκάζεις στα σημεία των παλμών σου (καρπούς, λαιμό, πίσω από τα γόνατα) και στο πιο σημαντικό σημείο του σώματος… τον αφαλό!

Δεν το αποθηκεύεις σωστά

Αν το άρωμά σου βρίσκεται εκτεθειμένο στον ήλιο και την ζέστη τότε σίγουρα θα αλλοιωθεί κι έτσι το άρωμά του και δεν θα είναι το ίδιο αλλά και δεν θα κρατάει τόσο πολύ στο δέρμα σου. Πρέπει να αποθηκεύεις τα μπουκάλια σου μακριά από καλοριφέρ και παράθυρα και σίγουρα ΟΧΙ στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Δεν ενυδατώνεσαι καλά

Ναι, πάλι μιλάμε για την ενυδάτωση και αυτή την φορά του σώματός σου. Το άρωμά σου δεν πρόκειται να γίνει «ένα με το δέρμα σου» αν το δέρμα σου είναι ξηρό και αφυδατωμένο οπότε έχεις έναν ακόμα λόγο να βάζεις επιμελώς την κρέμα σου καθημερινά.

truelife.gr