LIFESTYLE

Δείτε τα δώρα που έδωσε το πριγκιπικό ζευγάρι στους καλεσμένους του – Πως μπορείτε να τα αποκτήσετε! (ΦΩΤΟ)

Μόλις δύο μέρες έχουν περάσει από τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και ήδη στο eBay βρίσκονται προς… πώληση τα δώρα που έδωσε το ζευγάρι στους 2.640 καλεσμένους που βρέθηκαν στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Όποιος θέλει μπορεί να τα αγοράσει, αρκεί να είναι διατεθειμένος να δώσει 400 δολάρια και πάνω.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την Daily Mail στο eBay έχουν γίνει τουλάχιστον 25 καταχωρίσεις με την γαμήλια «μπομπονιέρα», η οποία ξεκινά από 420 δολάρια για όλο το δώρο και από 25 δολάρια για μεμονωμένα τα δωράκια που περιείχε η τσάντα από καμβά.

Οι… μπομπονιέρες που έδωσε στους καλεσμένους του το ζευγάρι είναι τσάντες, οι οποίες είχαν τα αρχικά των νεόνυμφων, καθώς και την ώρα και την ημερομηνία που τελέστηκε ο γάμος. Το εσωτερικό τους ήταν «εξοπλισμένο» με πολλά μικρά δώρα για τους καλεσμένους: Ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου!

Κι επειδή το ζευγάρι φαίνεται να είχε προβλέψει για τα πάντα, η τσάντα είχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.