MEDIA

Nomads 2: Σαρωτικές αλλαγές στη δεύτερη σεζόν

Ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος για δραστικότατες αλλαγές στο πρόγραμμά του με την επόμενη σεζόν. Στον προγραμματισμό βρίσκεται σίγουρα το Nomads με το reality επιβίωσης να αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για δεύτερο κύκλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealLife και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σε φουλ πρόγραµµα που θα περιλαµβάνει τον δεύτερο κύκλο του reality, αλλά και τέσσερις νέες σειρές εκ των οποίων οι δύο θα είναι καθηµερινές.

Ποιες είναι όμως οι αλλαγές που θα δούμε στο show από τη νέα χρονιά;

Αρχικά αντί για τις Φιλιππίνες, αναμένεται να γυριστεί φέτος στη Μαδαγασκάρη και οι οµάδες από τρεις θα γίνουν δύο (χωρίς διαχωρισµό σε επώνυµους και µη). Σε ότι αφορά τον παρουσιαστή, η συμμετοχή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ακόμα υπό συζήτηση!

Η φιλοσοφία του σταθµού, όσον αφορά το νέο πρόγραµµα της προσεχούς σεζόν, συνοψίζεται στη λέξη «ανανέωση» σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Όπως αποφασίστηκε ήδη, το Nomads θα έχει έντονα αθλητικό χαρακτήρα και στο πλαίσιο αυτό οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 σχεδιάζουν αντί για έναν παρουσιαστή, να επιλέξουν δύο πρόσωπα εκ των οποίων ο ένας µε background σε αθλητικές µεταδόσεις, ώστε να επιτελεί κατά κάποιον τρόπο ρόλο sportscaster για την περιγραφή των αγωνισµάτων.

Για τον διαχωρισµό των παικτών σε οµάδες δεν θα υπάρχει το κριτήριο της επωνυµίας. Αντιθέτως, εξετάζεται το ενδεχόµενο οι οµάδες να συγκροτηθούν βάσει γεωγραφικών κριτηρίων (π.χ. Αθηναίοι vs Θεσσαλονικείς) ή βάσει φύλου (άνδρες vs γυναίκες).

Το θετικό είναι πως για το Nomads την φετινή χρονιά κερδίζουν χρόνο στη φάση της προετοιµασίας, καθώς στη Μαδαγασκάρη στήνονται ήδη οι εγκαταστάσεις για το παιχνίδι της Ρουµανίας, τις οποίες θα βρει έτοιµες ο ΑΝΤ1.