ΥΓΕΙΑ

Forky: Πως το delivery γίνεται συνώνυμο της σωστής διατροφής

Ξεκίνησε από… μόδα, αλλά περισσότερο από όλα είναι ανάγκη. Γιατί, το ξέρουμε όλοι πια πως είμαστε ό, τι τρώμε. Η ισορροπημένη διατροφή κάνει το σώμα όμορφο, το πρόσωπο λαμπερό, τον οργανισμό υγιή και ανθεκτικό.

 

Την εποχή που οι μαμάδες δεν έτρεχαν σε meetings, διασφάλιζαν οι ίδιες την ποιότητα του φαγητού που έμπαινε στο οικογενειακό τραπέζι. Ύστερα οι ρυθμοί άλλαξαν και το εύκολο, το γρήγορο φαγητό κατακυρίευσε την καθημερινότητα των περισσότερων νοικοκυριών.

 

Γιατί όμως όσοι δεν έχουν χρόνο να μην έχουν δικαίωμα στην καλή διατροφή και την ισορροπημένη διαίτα; Γιατί το delivery πρέπει να είναι απόλυτα ταυτισμένο με γρήγορες και εύκολες λύσεις; Με αυτό το σκεπτικό γεννήθηκε το Forky!

 

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή online υπηρεσία παραγγελίας μαγειρευτού φαγητού που σου παρέχει τη δυνατότητα να έχεις μια νόστιμη και ισορροπημένη διατροφή, απολαμβάνοντας εύκολα σπιτικό φαγητό στο γραφείο ή το σπίτι, παρά τους έντονους ρυθμούς σου.

 

Με άλλα λόγια; Η ισορροπημένη διατροφή δεν απαιτεί πια χρόνο και χρήμα, αλλά… μια σύνδεση internet και μια παραγγελία στο Forky.

 

 

Οι chefs του Forky επιμελούνται καθημερινά με αγνά και φρέσκα υλικά τα υπέροχα κυρίως και συνοδευτικά πιάτα για το σπίτι ή το γραφείο σου και εμπλουτίζουν συνεχώς το menu με νέες ξεχωριστές συνταγές.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου ακολουθώντας λίγα & απλά βήματα μέσω του site , να επιλέξεις καθημερινά το φαγητό σου ανάμεσα σε επιλογές από 3 κατηγορίες ( classic, light & popular) – με πλήρη ενημέρωση για τις θερμίδες του γεύματός σου.

 

Τέλος, το USP του Forky είναι ότι  καθημερινά μπορείς να δεις το menu της επόμενης ημέρας, να προπαραγγείλεις και να ορίσεις την ώρα παράδοσης του φαγητού σου.

 

To Forky λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, 12:00-18:30

 

Forky, το delivery στα καλύτερά του!