ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε… λάθος ακόμα και στην βάφτιση η Μέγκαν – Οι επίσημες φωτογραφίες από την «μεγάλη μέρα» του πρίγκιπα

Τις επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις, έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό παλάτι. 

Οι φωτογραφίες είναι τέσσερις.

Στην πρώτη ποζάρουν μαζί τα μέλη και των δύο οικογενειών: Πρίγκιπας Κάρολος, Καμίλα, Μάικλ Μίντλετον, Κάρολ Μίντλετον, Τζέιμς Μίντλετον, Πίπα Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και για πρώτη φορά σε τέτοια περίσταση η Μέγκαν Μαρκλ. Πρώτη φορά σε βασιλικό πορτραίτο και ο σύζυγος της Πίπα Μίντλετον Τζέιμς Μάθιου.

Στη δεύτερη φωτογραφία ποζάρουν οι Κέιμπριτζ με τους Γουίνδσορ. Μεγάλη απούσα φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας η μεγάλη ηλικία δεν της επέτρεψε να παραστεί στη βάπτιση του δισέγγονού της.

Στην τρίτη φωτογραφία ποζάρουν οι Κέιμπριτζ μόνοι τους, ενώ στην τέταρτη φωτογραφία ποζάρει μόνο η Κέιτ Μίντλετον με τον μικρό Λούις στην αγκαλιά, στην πρώτη του φωτογραφία από τη βάπτισή του που έχει ανοιχτά τα μάτια του. 

Η φωτογράφιση έγινε στο Clarence House, τη βασιλική κατοικία του Καρόλου. 

Στη φωτογραφία που ποζάρουν οι δυο οικογένειες μαζί, υπήρχε ένα πρόσωπο που ξεχώρισε: Η Μέγκαν Μαρκλ. Σε μια βάπτιση που είχαν ντυθεί όλοι στα λευκά και στα γαλάζια (για να τιμήσουν τον μικρό πρίγκιπα) με τους άνδρες να φορούν όλοι σύσσωμοι γαλάζιες γραβάτες, τις κυρίες να ντύνονται στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού (η Καμίλα έβαλε μια γαλάζια πέτρα στο λαιμό), τα πιτσιρίκια να είναι ντυμένα στα άσπρα, μπλε, γαλάζια και σε ένα δωμάτιο του παλατιού που ήταν… φόρος τιμής στο γαλάζιο, η Μέγκαν Μαρκλ έβαλε το λαδί φόρεμά της και ξεχώρισε!