LIFESTYLE

Το πρώτο εξώφυλλο και οι εξομολογήσεις του Survivor 2018!

Ο νικητής του Survivor ποζάρει για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, και αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον.

 

«Είμαι 28 χρονών, μεγάλωσα στου Παπάγου και είμαι το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ως παιδί, παρότι μεγαλώσαμε φτωχικά, δεν μου έλειψε κάτι. Από μικρός μου άρεσε η ζωγραφική και η γυμναστική. Απέναντι από το κρεβάτι μου έχω έναν αφηρημένο πίνακα που έχω ζωγραφίσει μόνος μου, με πολλά και διαφορετικά χρώματα. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κοιτάω αυτό τον πίνακα και ηρεμώ… Σε ό,τι αφορά τώρα την γυμναστική ήταν πάντα αυτό το όνειρό μου. Έχω περάσει απ’ όλα τα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, πυγμαχία, βόλεϊ, κολύμβηση, tae kwon do. Ακόμη και ενόργανη έχω κάνει, αλλά γρήγορα μου είπαν ότι είμαι πολύ ψηλός γι’ αυτό το άθλημα» αποκαλύπτει ο Ηλίας Γκότσης.

 

 

«Επίσης, δεν θυμάμαι ως παιδί να τρώω καθόλου τηγανητά. Πάντα πρόσεχα το σώμα και την διατροφή μου. Δηλαδή όλα τα άλλα παιδιά λάτρευαν τις πατάτες τηγανητές και εγώ το σπανακόρυζο. Ως παιδί δεν έβλεπα πολύ τους γονείς μου γιατί δούλευαν ατέλειωτες ώρες και εμείς μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού. Μεγάλωσα όμως με μία φράση της μάνας μου «Ηλία, τιμωρία και σήμερα». Για πολλούς λόγους. Τη μία έπαιζα ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και την άλλη έσπαγα βάζα επειδή ήμουν υπερδραστήριος. Κάθε φορά που ρωτούσαν τους καθηγητές για τις επιδόσεις μου εκείνοι έλεγαν «έξυπνος αλλά υπερκινητικός και δεν διαβάζει». Καθόμουν πάντα τελευταίο θρανίο».