ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντά ο Λαζαρίδης για το περιβόητο ραντεβού της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

«Περιμένω και εγώ να δω ποιοι είναι αυτοί που πλησίασαν αυτές οι υπηρεσίες. Περιμένουμε να δούμε τα στοιχεία» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Λαζαρίδης, στον Realfm σημειώνοντας πως «όσοι ξέρουν τον Λαζαρίδη, ξέρουν ότι δεν είναι διαθέσιμος σε τέτοιες συναλλαγές».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Π. Καμμένου για συνάντηση σε διαμέρισμα και ενδεχόμενους χρηματισμούς απάντησε λέγοντας πως «είναι σενάρια όχι επιστημονικής φαντασίας, είναι απίστευτα πράγματα. Και τελικά εκθέτουν αυτούς που τα σκέφτονται».

Ο Νίκος Στραβελάκης ρώτησε τον κ. Λαζαρίδη αν πήγε σε κάποια συνάντηση σε διαμέρισμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Είναι δυνατόν; Δεν χρειάζεται ούτε να τα διαψεύσω. Είναι τόσο γελοία αυτά τα πράγματα. Απήντησα στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε. Περιμένω να δω, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες αυτά που λένε περί χρηματισμού βουλευτών, αν υπάρχουν βουλευτές που ενέχονται σε τέτοια πράγματα, με ξένες υπηρεσίες κλπ, μιλάμε για βαρύτατα αδικήματα».