MEDIA

Αυτά είναι τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα αστυνομική σειρά του «Epsilon tv» σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου και σενάριο Δήμητρας Σακαλή, Βασίλη Ρίσβα.

«Οι πλοκές της σειράς είναι εμπνευσμένες από αληθινές ιστορίες, ωστόσο η τελική τους μορφή είναι προϊόν μυθοπλασίας. Απλώς κάποια γεγονότα αποτελούν την έμπνευση για την αρχή της γραφής κάθε ιστορίας» αποκαλύπτει στο «tv έθνος» ο σεναριογράφος Βασίλης Ρίσβας και εξηγεί τι διαφορετικό να περιμένει το τηλεοπτικό κοινό μετά τη «Δέκατη Εντολή» και τον «Τρίτο νόμο».

«Το DNA παραμένει το ίδιο, ωστόσο αυτό που θα γίνει από την πρώτη στιγμή αντιληπτό στους φανατικούς θεατές αυτών των σειρών είναι η βαθύτερη ανάλυση της ψυχολογίας των χαρακτήρων, τόσο των θετικών όσο και των αρνητικών. Όσον αφορά στο αισθητικό και οπτικό κομμάτι που επιμελείται ο Πάνος υπάρχει καινοτόμα προσέγγιση, πάντα φυσικά με πολύ υψηλά στάνταρντ σε όλο το φάσμα της παραγωγής». 

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Η φιμωμένη» θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τη Βίκυ Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Δούλη αλλά και σε γκεστ ρόλο την Παναγιώτα Βλαντή. Η βασική ηρωίδα μαζί με την έφηβη κόρη της προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στην Αθήνα. Η ηρωίδα είχε μετακομίσει πριν από πολλά χρόνια από την επαρχία, θέλοντας να ξεφύγει από το παρελθόν που την καταδίωκε. Όμως το παρελθόν θα εμφανιστεί και πάλι μπροστά της και ο εφιάλτης θα ξαναζωντανέψει.

«Τοξικός» τιτλοφορείται το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνιστούν η Ιωάννα Παππά και ο Θάνος Τοκάκης. Το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει την εξέλιξη μιας παράνομης σχέσης. Ένας γιατρός μεταξύ 35 και 40 ετών έχει κουραστεί από την οικογενειακή ζωή και τα πολλά προβλήματα. Έτσι θα κάνει παράνομη σχέση με μια νοσοκόμα, με την οποία συνεργάζεται στο νοσοκομείο. Η σχέση αυτή θα έχει ολέθριες και τοξικές συνέπειες…