ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην παραίτηση

«Είναι πολύ αργά κύριε Τσίπρα. Η προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού εξακολουθεί να είναι η πρώτη προτεραιότητά σας, όμως η καθυστερημένη αποπομπή του κυρίου Τόσκα δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανένα» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης .

«Αναλάβετε την πολιτική ευθύνη για την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική και παραιτηθείτε. Αν φυσικά έχετε φιλότιμο και τσίπα», συμπληρώνει στη δήλωσή του ο κ. Χρηστίδης.

 

«Η παραίτηση του υπουργού της κυβέρνησης, που “τα έκανε όλα καλά”, στόχο έχει να εκτονώσει την αγανάκτηση του λαού, αλλά και να κρύψει τις πραγματικές αίτιες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αν. Αττική. Με αλλαγές προσώπων δεν επιλύονται τα προβλήματα από την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και την υποχρηματοδότηση της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης» σημειώνει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

 

«Ο άνθρωπος που προσπαθούσε και δεν έβρισκε ένα λάθος για τον θάνατο τουλάχιστον 85 ανθρώπων εν καιρώ ειρήνης, τελικά παραιτήθηκε» έγραψε στο twitter ο επικεφαλής του κόμματος το Ποτάμι Σταύρος Θεοδωράκης σημειώνοντας πως «τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες. Από τα Εξάρχεια μέχρι το Μάτι»