ΔΙΕΘΝΗ

ΦΡΙΚΗ: Δολοφόνησε την έγκυο γυναίκα και τα δύο παιδιά του και δήλωσε την εξαφάνισή τους!

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση της «εξαφάνισης» μίας μητέρας και των δύο μικρών κοριτσιών της, καθώς η αστυνομία του Κολοράντο πιστεύει ότι τα πτώματα που βρήκε ανήκουν σε αυτούς, ενώ ο πατέρας της οικογένειας κατηγορείται για τη δολοφονία τους.
Ο Κρις Γουότς συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της εγκύου συζύγου του, Σάναν και των δύο μικρών κοριτσιών τους, Σελέστε 3 και Μπέλα 4 ετών, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Φρέντερικ.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε κοντά στο χώρο εργασίας του 33χρονου συζύγου της.
Κατά τη σύλληψή του λέγεται ότι ομολόγησε το έγκλημα και φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου βρίσκονταν τα πτώματα.
Ο 33χρονος πατέρας Κρις Γουότς κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την εργχόμενη Τρίτη. Ο ίδιος είχε μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, όταν χάθηκε η οικογένειά του. 
Εκείνος είχε πει στους δημοσιογράφους, ότι η 34χρονη σύζυγός του εξαφανίστηκε, αφήνοντας στο σπίτι το πορτοφόλι και τα κλειδιά της. «Όταν γύρισα σπίτι, δεν υπήρχε κανείς. Εξαφανισμένοι όλοι», είχε αναφέρει την Τρίτη, στο KMGH-TV. «Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου… Τα χαμόγελά τους έδιναν φως στη ζωή μου», είχε προσθέσει