LIFESTYLE

Έρχονται αποκαλύψεις από τον Ντάνο – «Είναι «ωμό» το βιβλίο μου»!

Αλήθειες για εκείνον που, όπως λέει, δεν τις ξέρουν ούτε οι φίλοι του, αλλά και πολλές άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του παρουσιάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο βιβλίο του, με το οποίο θέλει να συστηθεί στο κοινό και να τον μάθει καλύτερα. 

 «Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι' αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

«Υπήρξαν πράγματα που γράψαμε και όταν τα διάβασα, σκέφτηκα να τα αφαιρέσω. Μετά όμως είπα «όχι, δεν θα τα αφαιρέσω, θα τα αφήσω έτσι». Ξέρεις, το «σε όποιον αρέσουμε» δεν είναι εγωιστικό, γιατί τουλάχιστον εάν αρέσεις σε κάποιους, να τους αρέσεις γι' αυτό που είσαι και ήσουν».

 «Δεν μπόρεσα να διαβάσω ολόκληρο το βιβλίο, το διάβασα τμηματικά. Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντας τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση», εξήγησε στο Down Town.