ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αλκοόλ και χειροπέδες γιόρτασε την πρώτη της νύχτα ως παντρεμένη!

Με χειροπέδες λίγες ώρες μετά τις… βέρες βρέθηκε μία 42χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε πριν λίγες ώρες παντρευτεί, έκανε άνω κάτω την Πάφο.

Η γυναίκα η οποία οδηγούσε μεθυσμένη, περνούσε χωρίς να σταματήσει τα κόκκινα φανάρια στους δρόμους και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν, τους έβρισε και τους επιτέθηκε.
Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στην λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στη Πάφο, όπου τροχονόμοι που έκαναν περιπολία, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να περνάει με κόκκινο, το ακολούθησαν και προσπάθησαν να σταματήσουν την οδηγό.
Όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν μια 42χρονη από την Ελλάδα, η οποία πριν λίγες ώρες είχε παντρευτεί και ήταν εμφανώς μεθυσμένη. Η γυναίκα αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς. Ενώ οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κατεβάσουν τη γυναίκα από το αυτοκίνητο, τους επετέθη και τους χτυπούσε στα χέρια.
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς είχε παντρευτεί λίγες ώρες νωρίτερα και το αυτοκίνητο της ήταν ακόμη στολισμένο. Πέρασε τη νύχτα στο κελί και όταν ξεμέθυσε, αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.