Sports

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στους χρυσούς έφηβους του Πόλο!

Τα συγχαρητήρια του στην Εθνική ομάδα πόλο εφήβων για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος.

Τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας αναδεικνύει η παγκόσμια επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο εφήβων, επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Στο συγχαρητήριο μήνυμά του για την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος από την Εθνική Ομάδα των εφήβων ο κ. Παυλόπουλος τόνισε:
«Θερμά συγχαρητήρια για την, εμβληματικής σημασίας, παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και, ταυτοχρόνως, αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας.»

Τα συγχαρητήρια του στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Σε ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό έρχεται να προστεθεί η τεράστια σημερινή επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο και στον προπονητή της Δημήτρη Κραβαρίτη για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο συγχαρητήριο μήνυμα του.

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Εφήβων του Πόλο για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έδωσε μέσω μηνύματος στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πιο συγκεκριμένα έγραψε: 

«Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι έφηβοί μας στο πόλο! Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί δείχνει ότι η ελπίδα είναι εδώ. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τους προπονητές τους».

 

Τα σγχαρητήριά της εξέφρασε και η Φώφη Γεννηματά:»Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει” αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για την κατάκτηση από την εθνική μας ομάδα, του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης εφήβων. Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά αναφέρει:

“Η Εθνική ομάδα Πόλο των Εφήβων κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε υπερήφανους».

Μπράβο στους παγκόσμιους έφηβους έστειλε και ο Σταύρος Θεοδωράκης.»Έφτασαν στην κορυφή του κόσμου και έδωσαν σε όλους τους Έλληνες κουράγιο και χαμόγελα. Οι επιδόσεις των αθλητών μας, αυτές τις εβδομάδες, δείχνουν το δρόμο: δουλειά, αξιοκρατία, σχέδιο. Ας πάρουμε όλοι αυτό το μάθημα».