MEDIA

Το συγκινητικό «αντίο» στη Νατάσσα Βαρελά από τη συμπαρουσιάστριά της…

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο δημοσιογραφικό κόσμο ο θάνατος της 33χρονης δημοσιογράφου Νατάσσας Βαρελά.  Η άτυχη κοπέλα, γεννημένη στις 19 Ιουλίου 1985, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Αυγούστου από διάτρηση στομάχου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, η άτυχη κοπέλα εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι ενώ κατέληξε μετά από δύο ώρες εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου».

Την όμορφη δημοσιογράφο αποχαιρέτισε και η συμπαρουσιάστρια της στην εκπομπή υγείας στο Νέο Κανάλι, Βασιλική Πετρίδου.

«Κοριτσάκι μου…μέσα σε τόσο λίγο ήρθαμε τόσο κοντά..γελάσαμε κλάψαμε αγαπηθήκαμε..μου λεγες αν με πειράξει κάνεις θα τον γ….@.. Τώρα ποια θα μου τα λέει αυτα;;;άτυχος οποίος δε σε γνώρισε…άδικος οποίος δε σε εκτίμησε! καλό παράδεισο!

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Βαρελά δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX», ενώ παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Έπειτα, ήρθε η συνεργασία με το Έψιλον και τελευταία εκείνη με το Νέο Κανάλι.