GOOGLE NEWS

«Χείμαρρος» ο Λεβέντης για κυβέρνηση, αντιπολίτευση και… φίδια!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Καμμένος παίζει με τον εαυτό του και κάνει κάτι ανάρμοστο. Στο θέμα των Σκοπίων θεατρινίζει και λέει "θα πάμε μέχρι τέλος με τον Τσίπρα, αλλά από την άλλη λέει πότε θα ρίξω την κυβέρνηση". Υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου και θα το πληρώσει ακριβά στις εκλογές. Εκτός και αν διασωθεί στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου στo πλαίσιo της 83ης ΔΕΘ.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρώτο πράγμα που είπε είναι ότι θα φέρουμε την ενισχυμένη αναλογική εάν κερδίσω τις εκλογές. Ξέρει ότι ποτέ δεν θα πάρει 50+1 και σου λέει ας πάρω μπόνους. Ο Καραμανλής όταν γύρισε από το Παρίσι πήρε 220 ενώ έπρεπε να έχει 159. Όσο πάμε προς την αναλογική σεβόμαστε τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Χαρακτηριστικός ήταν όταν ρωτήθηκε και για τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών του.

 «Δεν υπάρχει τρόπος να διασφαλίσεις εντελώς ότι δεν υπάρχουν προδότες. Ο άνθρωπος έχει και την κακή του όψη. Το ευχάριστο τώρα είναι ότι οι εκλογές θα έχουν σταυρό. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην τοπική κοινωνία. Που ξέρω εγώ το κεφάλι του άλλου, όταν έρχεται και με τρεμάμενο χέρι μου κάνει υποκλίσεις; Που ξέρω εγώ ότι μετά από λίγους μήνες θα βγει φίδι» είπε ο Βασίλης Λεβέντης.