GOOGLE NEWS

Με λαμπερές παρουσίες η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Alpha – Η συνεργασία που θα συζητηθεί! (ΦΩΤΟ)

Με την συνεργασία του σταθμού με τον Αντ.΄ωνη ρέμο να επιβεβαιώνεται και με όλους τους παρουσιαστές έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο τους ευατό, ο Alpha παρουσίασε χθες το νέο του πρόγραμμα, με σύνθημα το «Ζεις μαζί του».

Τις εντυπώσεις έκλεψε το δίδυμο της παρουσίασης, Ελένη Μενεγάκη και Αντώνης Σρόιτερ οι οποίοι με χαλαρή διάθεση και χιούμορ παρουσίασαν αναλυτικά το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού.


Φέτος κυρίαρχο ρόλο θα έχουν οι ελληνικές σειρές, τα μαγκαζίνο και τα τηλεπαιχνίδια, αλλά ενισχυμένος σημαντικά θα είναι και ο ρόλος της ενημέρωσης στην οποία ο Alpha κρατά την πρωτιά τα τελευταία χρόνια και στο κεντρικό δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ αλλά και με το πλήθος των ενημερωτικών εκπομπών που έχει εντάξει στο σύνολο του προγράμματος.

Οι φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να εντάσσεται στο πρόγραμμα του σταθμού επιβεβαιώθηκαν και επίσημα καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία του τραγουδιστή με τον σταθμό από τον Ιανουάριο του 2019. Εκείνη την περίοδο θα ενταχθούν και άλλες νέες παραγωγές μεταξύ των οποίων και μία κωμική σειρά με τίτλο «Κρατάς μυστικό;».

Το παρών στην εκδήλωση, εκτός από τα στελέχη του σταθμού, έδωσαν δημοσιογράφοι, διαφημιστές, στελέχη εταιρειών και εκπρόσωποι της τηλεοπτικής παραγωγής. Παρών και ο επικεφαλής του Star, Πάνος Κυριακόπουλος η παρουσία του οποίου στην παρουσίαση αλλά και στη δεξίωση που ακολούθησε, επιβεβαίωσε το καλό κλίμα και τη στενή συνεργασία μεταξύ Alpha και Star η οποία έχει ξεκινήσει επίσημα εδώ και μερικούς μήνες.