ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο; Έχασε το μάτι του λόγω… οργασμού!

Είναι ξεκάθαρα από  τις πιο περίεργες ιστορίες που έχουμε ακούσει εκεί έξω. Δεν κατακρίνουμε. Ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ό,τι θέλει, αλλά είναι και κάποια πράγματα που ξεφεύγουν από την κοινη λογική.

Πράγματα για τα οποία αν ζητούσες συμβουλή από ένα δικό σου πρόσωπο, π.χ. τον κολλητό σου, θα είχες πάρει την απάντηση «καλά αγόρι μου μαλάκας είσαι;».

Ο εν λόγω 29χρονος μπορεί να μην είχε φίλους. Ή μπορεί απλά να έκανε την κοτσάνα να σκεφτεί πως κάτι τέτοιο θα ήταν κουλ. Τώρα που το καλοσκεφτόμαστε, ίσως να φταίνε οι ταινίες σαν το Killing Me Softly, όπου ο Joseph Fiennes έχει δέσει πολύ ψαγμένα την Heather Graham για να εντείνει τον οργασμό της. Κάπου εκεί όμως θυμάσαι πως αυτές τις βλακείες έκανε και ο David ''Kung Fu'' Carradine και το έφαγε το κεφάλι του.  

Μάθαμε, λοιπόν, πως ο φίλος μας έκανε μία τεχνική που ονομάζεται Valsalva Maneuver. Τυπικά, προσπαθείς να κάνεις βίαιη εκπνοή ενώ έχεις κλεισμένη τη γλωττίδα, τη μύτη και το στόμα. Βέβαια η πρώτη σκέψη είναι «γιατί να το κάνω αυτό;». Ο νεαρός πάντως το έκανε για περισσότερη απόλαυση κατά τον οργασμό, ενώ μάλιστα η διαδικασία βοηθά και στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης. Μάλιστα δεν το έκανε μία φορά αλλά πολλές, με αποτέλεσμα να τυφλωθεί στο αριστερό μάτι. Οι γιατροί -που υποθέτουμε ότι έβαλαν τα γέλια- του είπαν πως στο παρελθόν έχει σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό που οδήγησε σε αμνησία. Πάλι καλά να λες…

ratpack.gr