GOOGLE NEWS

Τον αποχαιρέτησε στο αεροδρόμιο η Μπακοδήμου – Ποιος φεύγει από τη χώρα! (ΦΩΤΟ)

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε σήμερα η Μαρία μπακοδήμου, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Νικήτα, τον μεγαλύτερο γιο της.

Ο γιος της Μαρίας και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, αποφοίτησε πριν λίγους μήνες από το κολέγιο Αθηνών και σήμερα έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε τα συναισθήματα της για τον 18χρονο γιο της και εύχεται «καλό ταξίδι» σε όλα τα παιδιά που αφήνουν το πατρικό τους σπίτι.

«Η στιγμη που έρχεται πριν καν καταλάβεις οτι πέρασαν 18 χρονια και το παιδί σου φεύγει απο το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω απο τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλα δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλο ταξίδι σε ολα τα παιδια που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικητα μου κι εχω να πω οτι “Καλα τα καταφέραμε μεχρι εδω” #family #lifegoals #youngdreams», έγραψε χαρακτηριστικά στη τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στην οποία ποζάρει με τον γιο της και τον πρώην σύζυγο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η στιγμη που έρχεται πριν καν καταλάβεις οτι πέρασαν 18 χρονια και το παιδί σου φεύγει απο το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω απο τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλα δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλο ταξίδι σε ολα τα παιδια που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικητα μου κι εχω να πω οτι "Καλα τα καταφέραμε μεχρι εδω" #family #lifegoals #youngdreams

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις