LIFESTYLE

Γιατί δεν πήγε στον γάμο του Τανιμανίδη ο πρώην φίλος του; Απίστευτα «καρφιά»…

Για τη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουν γραφτεί πολλά. Όμως, ο «Mr. Survivor» φαίνεται ότι έχει ακόμη ένα ανοιχτό… μέτωπο με πρώην φίλο και συνεργάτη από την εποχή του «World Party». Και αυτό φαίνεται ότι είναι με τον Γιώργο Λέντζα, αν κρίνουμε καλά από τις τελευταίες δηλώσεις του on camera, για τη σχέση του με τον Τανιμανίδη.

«Με τον Τανιμανίδη έχετε επαφές;», τον ρώτησε ο ρεπόρτερ στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1. «Ξέρεις τι, θα σου πω. Θέλω πάρα πολύ να μιλήσω γι’ αυτό… Γενικά, θα μιλήσω μια μέρα» είπε.

Στη συνέχεια,  ρωτήθηκε τόσο για τη δική του απουσία, όσο και του Γιώργου Μαυρίδη από τον γάμο του άλλοτε φίλου τους. Και η απάντησή του ήταν αποστομωτική και με μπόλικη δόση χιούμορ. «Μπορεί να μην είχα λεφτά για δώρο! Μην με κρίνετε έτσι! Καταλαβαίνεις, είναι δύσκολοι καιροί».

Για την ιστορία, ο Γιώργος Λέντζας μετά το τέλος του World Party διατήρησε τη φιλία του με τον Γιώργο Μαυρίδη, τον οποίο μάλιστα είχε στηρίξει ανοιχτά και με θέρμη στην απόφασή του να πάρει μέρος στο Nomads, έχοντας τότε προκαλέσει τα ειρωνικά σχόλια μεγάλης μερίδας του κόσμου, καθώς στο παρελθόν είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια για τα ριάλιτι τύπου, Survivor. Φέτος, ο ίδιος ο Λέντζας θα είναι ο συμπαρουσιαστής του Σάββα Πούμπουρα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, η φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν είχε την ίδια τύχη και τους λόγους τους γνωρίζουν οι ίδιοι. Πάντως, γνωρίζουμε τον λόγο που ο Μαυρίδης δεν είχε πάει στον γάμο του άλλοτε κολλητού του και, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει, δεν πήγε επειδή δεν είχε προσκληθεί.