GOOGLE NEWS

Νέες αποκαλύψεις για τον 34χρονο σαδιστή της Λαμίας! Πώς εκβίαζε τα θύματα του!

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες οι οποίες έρχονται στο φως για τον 34χρονο στη Λαμία που απήγαγε 40χρονη Γαλλίδα προκειμένου να την κακοποιεί σεξουαλικά.

 

Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, καθώς στην αρχική κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής, προστέθηκε από τον Εισαγγελέα η σημείωση «κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και η κατηγορία του βιασμού «κατά εξακολούθηση και κατά συρροή»!

 

Αιτία, οι καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών από τη Λαμία που «καίνε» τον 34χρονο, περιγράφοντας καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που έζησε η 40χρονη Γαλλίδα τις 2 μέρες που φέρεται ότι έμεινε «φυλακισμένη» στο σπίτι του κατηγορούμενου.

 

Ένα από τα δύο θύματα, καταγγέλλει ανοιχτά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 χρόνια της ζωής της. Μετά μάλιστα από την πρώτη φορά την απειλούσε ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στα άρρωστα παιχνίδια του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος.

 

Δε δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι κάτι που είχε τρομοκρατήσει την νεαρή, που φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι. «Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του».

 

Ακόμη περισσότερες είναι οι περιγραφές φρικτών σκηνών στην περίπτωση της άλλης Λαμιώτισσας, η οποία χρονικά συνδεόταν με τον κατηγορούμενο από τα Λυκειακά τους χρόνια. Από το 2006 που επιβεβαίωσαν τον «έρωτά» τους έμεινε υποχείριο του μέχρι και πρόσφατα το Σεπτέμβριο, αφού και για εκείνη χρησιμοποιούσε την απειλή της διαπόμπευσης.

 

Η κοπέλα περιγράφει σκηνές απόλυτης βίας που βίωσε τόσο στο σπίτι του κατηγορούμενου στη Λαμία, αλλά και στο σπίτι που είχε σε νησί όταν δούλευε στο στρατό. «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ» ήταν από τις πιο ενδεικτικές φράσεις του 34χρονου που έπειθε τα θύματά του να μην αποκαλύπτουν τα όσα περνούσαν δίπλα του.

 

Σε μία περίπτωση μάλιστα που συναντήθηκαν για εξηγήσεις εκτός σπιτιού, την χτύπησε και την έδεσε χειροπόδαρα πριν την πετάξει στο πορτμπαγκάζ για να την μεταφέρει στο γκαράζ του σπιτιού του.

 

πηγή φωτογραφίας lamiareport.gr