MEDIA

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Τατουάζ: Στα ίχνη του Γενάρη η Τατιάνα – Σε κίνδυνο η ζωή του Τόνι!

Με καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζει να μας κρατάει το ενδιαφέρον και αυτήν την εβδομάδα το Τατουάζ στον Alpha, με βασικό πρωταγωνιστή των επόμενων επεισοδίων τον Ορφέα, καθώς η Τατιάνα ανακαλύπτει, μέσα από το ημερολόγιο της Τόνιας, ότι αυτός είναι ο «Γενάρης».

Η υποψία και οι ενδείξεις του DNA ότι ο Ορφέας μπορεί να είναι, εκτός όλων των άλλων, και ο βιαστής, οδηγούν την Τατιάνα στα επόμενα επεισόδια στο να στήσει ένα κόλπο προκειμένου το θύμα να μπορέσει να τον αναγνωρίσει.

Την ίδια στιγμή, και ενώ ο Ορφέας παλεύει να σώσει τον γάμο του με την Ελένη, εκείνη θα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της, γεγονός που θα οδηγήσει αλλού τις εξελίξεις και θα δικαιώσει τον Ορφέα. Η Ελένη, καταρρακωμένη από αυτό που της συνέβη, παραιτείται και παρακαλεί τον νεαρό να μην επέμβει. Προτιμά να το ξεχάσουν και να πάνε παρακάτω.

Παράλληλα, το μπέρδεμα με το γενετικό υλικό που έχει δώσει στην Αστυνομία συνεχίζεται και το θέμα παίρνει διαστάσεις. Ο Ορφέας τις επόμενες ημέρες, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του. Ενώ ακόμη δεν έχει συνέλθει από τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας του, λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα και με τρόμο συνειδητοποιεί ότι κάποιος ή κάποιοι γνωρίζουν τη δολοφονική δράση του και ξεκινάει μια αγωνιώδη προσπάθεια να ανακαλύψει από πού προέρχεται ο κίνδυνος που πλέον τον απειλεί. Ο ίδιος υποψιάζεται ότι πίσω από τα απειλητικά σημειώματα κρύβεται η Τατιάνα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω του, αλλά αγνοεί ότι είναι υπό στενή παρακολούθηση.

Συγχρόνως, ενώ η Ελένη βοηθάει τον Φίλιππο να βρει σπίτι στην Αίγινα, το φλερτ και η έλξη ανάμεσα τους είναι πλέον φανερή! Την επόμενη μέρα, ο Ορφέας λαμβάνει ένα ακόμα σημείωμα και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Μάλιστα, οι εκβιαστές του του κλείνουν ραντεβού στον τάφο της μητέρας του και εκείνος προκειμένου να δώσει ένα τέλος σε αυτό το μυστήριο πηγαίνει. Τρομοκρατημένος περιμένει να εμφανιστεί ο άνθρωπος που τον απειλεί, αλλά φαίνεται ότι η πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω του είναι πιο ύπουλη απ' ό,τι φαντάζεται.

Σύμφωνα με το Mytv, ο Τόνυ είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τις καταχρήσεις και να παλέψει να κρατήσει στη ζωή του την Τατιάνα και έτσι, κλείνεται σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης.

Η Μαργκώ αποφασίζει να ενημερωθεί για την εξέλιξη του γιου της έπειτα από λίγες ημέρες, αλλά είναι δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί τους και να μιλήσει στον Τόνυ. Όταν τελικά καταφέρνει να λάβει νέα του, έντρομη ενημερώνεται πως ο Τόνυ είχε ένα ατύχημα στο κέντρο αποτοξίνωσης. Μία λάθος κίνηση των γιατρών στα χάπια του είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα αγωνιά για την κατάσταση του νεαρού δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε για εκείνον και ετοιμάζεται να πάει η ίδια στην Ελβετία, ενώ από την πλευρά της η Μαργκώ απειλεί θεούς και δαίμονες για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε για την κατάσταση του γιου της.