MEDIA

Η Ναταλία Γερμανού κατά του Γιώργου Μαυρίδη – Τι την ενόχλησε…

Η κόντρα Γιώργου Μαυρίδη – Σάκη Τανιμανίδη δεν έχει τέλος, με τον πρώτο να καλείται τώρα να αντιμετωπίσει μία ακόμα δημόσια κριτική.

Αυτή τη φορά ήταν η Ναταλία Γερμανού που εξέφρασε τη διόλου κολακευτική άποψή της για εκείνον και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Όπως δήλωσε, έβλεπε φανατικά το «World Party» και συνήθιζε να συμπαθεί πολύ τον Μαυρίδη, με το πέρασμα των μηνών άρχισε η άποψή της άλλαξε εντελώς.

Τι την οδήγησε εκεί και γιατί έφτασε στο σημείο να δηλώνει… «φουλ Τανομανιδικά»;

«Ο Σάκης και ο Γιώργος χωρίσαν τα τσανάκια τους και πήραν δρόμους διαφορετικούς. Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο φιλόζωος, ο μοναχικός… Αυτός που έλεγε ‘εγώ δεν θα πάω ποτέ σε ριάλιτι’, αυτός που καταμάλωσε τον Σάκη Τανιμανίδη όταν πρωτοπαρουσίασε το Survivor και είπε πόσο διαφωνεί με την απόφαση του Σάκη, λίγους μήνες πριν πάει στο ‘Nomads’ σαν παίκτης.

Οπότε λοιπόν εγώ στην αρχή ήμουν… κάπως Μαυριδικιά. Πέρασε ο καιρός και οφείλω να πω δημόσια ότι έχω αλλάξει εντελώς γνώμη και είμαι φουλ… Τανιμανιδικιά.  Καθόλου δε μετράει η γνώμη μου, το λέω έτσι , επειδή ήθελα να το πω», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: dailymedia.gr