MEDIA

Φόρεσαν τα ίδια ρούχα στο My Style Rocks και κόντεψαν να μαλλιοτραβηχτούν! (βίντεο)

Κατηγορίες και έντονες συζητήσεις είχαμε και σήμερα στο My Style Rocks. Ο λόγος; Η κοινή επιλογή outfit.

Δυο κορίτσια από το παιχνίδι, η Μαρία Λέκα και η Κάτια Πλούμη φόρεσαν το ίδιο μπλε κοστούμι αλλά το συνδύασαν με διαφορετικά αξεσουάρ, παλτό και παπούτσια. Η κριτική επιτροπή και τα κορίτσια αρχικά σχολίασαν πως αυτό συμβαίνει όταν οι αγορές των κοριτσιών γίνονται από αλυσίδες καταστημάτων ευρείας κατανάλωσης.

Τη στιγμή όμως που ήρθε η σειρά της Μαρίας να κρίνει την εμφάνιση της Κάτιας το πρόβλημα σταμάτησε να είναι το ίδιο ρούχο και η παίκτρια αποκάλυψε το παρασκήνιο και την κακή στρατηγική της Κάτιας. «Δεν ξέρω αν θέλω να το πω γιατί σαν Κάτια τη λατρεύω. Αλλά με πείραξε κάτι που έγινε πάρα πολύ. Δεν με πειράζει που ήρθαμε με το ίδιο κοστούμι, η κάθε μια θα το αναδείξει αλλιώς. Με πείραξε το γεγονός ότι ετοιμάστηκε για σήμερα, δεν ήταν να βάλει αυτά τα ρούχα και το είδαμε όλες και επειδή είδε ότι το φόρεσα εγώ, το είχε γι’ αύριο έτοιμο, το φόρεσε σήμερα ξεσπώντας κιόλας πίσω στα παρασκήνια, κάτι που με πείραξε γιατί κι εγώ είχα έρθει με διάθεση, κι εγώ είχα έρθει να αναδείξω το ρούχο μου και δεν θα το έκανα ποτέ, θα έβρισκα κάτι άλλο να βάλω αύριο με κάποιο τρόπο», είπε η Μαρία Λέκα.

Η Κάτια από τη μεριά της δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα για το θέμα ακόμα κι αν την πίεσε η κριτική επιτροπή. Όσο για το ξέσπασμά της δεν το αρνήθηκε απλώς ανέφερε ότι αφορούσε εκείνη και θα ήθελε να ασχοληθούν μόνο με το στιλιστικό κομμάτι της.

Δείτε το απόσπασμα