GOOGLE NEWS

Ο ιατροδικαστής «λύνει» την σιωπή του 21 χρόνια μετά – Ήταν έγκυος η Νταϊάνα όταν σκοτώθηκε;

«Λύση» σε έναν γρίφο 21 χρόνων δίνει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νεκρό σώμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου του 1997.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πατέρας του Ντόντι, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως η Νταϊάνα λίγες ημέρες πριν τον τραγικό της θάνατο, του είχε εκμυστηρευτεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως περίμενε το παιδί του αγαπημένου της, ενώ  το 2007 ένας Γάλλος δημοσιογράφος μετά από έρευνα υποστήριξε πως ήταν «σχεδόν βέβαιο» ότι η πριγκίπισσα ήταν έγκυος 9 ή 10 εβδομάδων όταν έχασε τη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της.

Ο Ρίτσαρντ Σέφερντ, ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό της πριγκίπισσας προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η αιτία θανάτου, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο βρετανικό Τύπο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

 «Ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αλλά μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;», δήλωσε ο Σέφερντ, ο οποίος πρόσθεσε πως εκείνη θα ζούσε και θα ήταν παρούσα στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, αν την ημέρα του τραγικού τροχαίου φορούσε ζώνη.