ΔΙΕΘΝΗ

Σοκάρει η αποκάλυψη για τον Τζορτζ Μαικλ! Είχε προσπαθήσει 25 φορές να μαχαιρωθεί!

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι, σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατό του, ο Τζορτζ Μάικλ, μετά τις αποκαλύψεις του συντρόφου του ότι ο διάσημος σταρ ήθελε να πεθάνει!

Μέσω των social media ο Φαντί Φαουάζ έγραψε ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει 4 φορές,  υποστηρίζει ότι είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει τον εαυτό του 25 φορές, ενώ ο Τζόρτζ Μάικλ του είχε εκμυστηρευτεί πολλές φορές ότι δεν θέλει άλλο αυτή τη ζωή.

«Δεν μου περιέγραψε ποτέ πώς έκανε αυτές τις απόπειρες. Την τελευταία φορά που τον ρώτησα, «δεν είσαι χαρούμενος που δεν τα κατάφερες;», μου απάντησε: «Όχι». «Ήθελε να πεθάνει διακαώς. Και το ήθελε πολύ καιρό, πριν».

Περιγράφοντας το πώς τον βρήκε νεκρό, ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016, λέει: «Το δεξί του χέρι ήταν επάνω στο πρόσωπό του και τα δάχτυλά του στραβωμένα στο πηγούνι του. Το πρόσωπό του ήταν ήρεμο. Τον ακούμπησα, ήταν κρύος. Τα πόδια του ήταν ενωμένα. Δεν μπορούσα με βεβαιότητα να πω ότι ήταν νεκρός, μέχρι τη στιγμή που είδα μελανιασμένα τα χέρια του. Τον σκούντησα και φώναξα: George,George, αλλά δεν αποκρίθηκε».