ΔΙΕΘΝΗ

Η Μισέλ Ομπάμα σε ρόλο… ιερέα!

Σε ρόλο έκπληξη εμφανίστηκε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία πάντρεψε κυριολεκτικά ένα ζευγάρι στο Σικάγο, λίγο πριν την  πολυαναμενόμενη περιοδεία της για την προβολή του πρώτου της βιβλίου Becoming.

Ο γάμος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου μεταξύ της Στεφάνια Ρίβκιν και του Τζόελ Σέρκους, τελέστηκε από την Μισέλ Ομπάμα, η οποία σύμφωνα με το TMZ, βοήθησε το ζευγάρι να ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Theater on the Lake, στη λίμνη Μίσιγκαν.

Στην αναγγελία του γάμου που δημοσιεύθηκε στους New York Times, αναφερόταν ότι η νύφη είναι διευθύντρια του τμήματος πωλήσεων στην Google και κόρη του αναπληρωτή δήμαρχου του Σικάγου Ρόμπερτ Ρίβκιν και της Σίντι Μόλις, προέδρου της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Πένι Πρίτζκερ, Ίδρυμα Pritzker Traubert. (Η Πρίτζκερ υπηρέτησε γραμματέας Εμπορίου στην κυβέρνηση Ομπάμα.) Ο γαμπρός είναι επενδυτικός εταίρος στο DNS Capital του Σικάγου, την οικογενειακή επιχείρηση των Μάικλ Πούκερ και Τζίτζι Πρίτζκερ.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μισέλ τέλεσε τον γάμο στο Σικάγο. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα έχουν πολύ στενούς δεσμούς με την πόλη: η Μισέλ γεννήθηκε εκεί, το 1964, και ο Μπάρακ ήταν γερουσιαστής του Ιλινόις από το 1997 έως το 2008.