ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βόμβα»! Πέρασαν την πόρτα της Ασφάλειας μέλη του…

Επίθεση στην κυβέρνηση κάνει το κίνημα «Δεν πληρώνω» καταγγέλλοντας ως επιχείρηση καταστολής την κλήση σε απολογία στην Ασφάλεια που έλαβαν δύο μέλη του.

Τα μέλη του κινήματος, Ηλίας Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Παπαδόπουλος, έλαβαν κλήση από την Κρατική Ασφάλεια για παροχή εξηγήσεων, την Πέμπτη, σχετικά με τη συμμετοχή τους σε δράσεις κατά των πλειστηριασμών, επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

«Η επιχείρηση αυτή παραπέμπει σε πογκρόμ καταστολής φασιστικών καθεστώτων και ανελήφθη από το οργουελικής έμπνευσης “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”», επισημαίνει το κίνημα «Δεν πληρώνω», που κάνει λόγο για «πρωτοφανή επιχείρηση καταστολής των πρωτοπόρων αγωνιστών του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών, με απώτερο στόχο την τρομοκράτηση όλων των πολιτών οι οποίοι αντιδρούν στην εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού».
 
«Αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα μας κλονίσουν ή θα μας τρομοκρατήσουν είναι γελασμένοι. Ο αγώνας μας ενάντια στους πλειστηριασμούς και στις επερχόμενες εξώσεις είναι κοινωνικά δίκαιος και θα κλιμακωθεί μέχρι την τελική νίκη!», καταλήγει η ανακοίνωση.