LIFESTYLE

Το σχόλιο του Τσιμιτσέλη για την σχέση της πρώην γυναίκας του, Βάσως Λασκαράκη…

Nα και μια συνέντευξη που δεν περιμέναμε! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πιο ειλικρινής και αποκαλυπτικός από ποτέ μιλά για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και για εκείνη με την πρώην του Βάσω Λασκαράκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός  μίλησε στην εφημερίδα Reallife όπου και απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου και ενός παιδιού ακόμα: 

«Ούτε ο πρώτος γάμος ήταν προγραμματισμένος. Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω. Κι επειδή ξέρω καλά πως η επόμενη ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα, θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά μας, ενώ στην ερώτηση για ένα ακόμα παιδί», ο ηθοποιός είπε: «Ούτε κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα μου»…

Ο Τσιμιτσέλης μίλησε και τη σχέση του με την Γερονικολού αλλά και για τα μηνύματα που ανταλλάσσουν:

«OK λοιπόν, το παραδέχομαι! Δεν της στέλνω ψυχρά μηνύματα τύπου “Γεια, τι κάνεις;”. Της στέλνω τρυφερά μηνύματα που αφορούν όμως μόνο τους δυο μας! Όταν είσαι τόσο ερωτευμένος τέτοια στέλνεις»!

 Όσο για τη σχέση που έχει με την πρώην του Βάσω Λασκαράκη και για το ενδεχόμενο ενός γάμου ακόμα με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, ο ηθοποιός εξηγεί:

 «Η Βάσω είναι μία πολύ έξυπνη, δυναμική γυναίκα και θα κάνει αυτό που θέλει – ό,τι κι αν είναι αυτό! Με το καλό, έχω να πω! Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα».

Καταλήγοντας ο ηθοποιός μιλά για την μικρή του κόρη Εύα, για την οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Η μικρή Εύα, που είναι πια πέντε, είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου».