ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο αδερφός της Λαγούδη: «Δε δεχόμαστε συγγνώμες»

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη καθώς τρία άτομα θεωρούνται τελικά ύποπτα ως φυσικοί δράστες, όχι δύο.

Παραμένει τέταρτο άτομο ο ηθικός αυτουργός. Ο αδερφός της τραγικής μητέρας, μιλώντας στην κάμερα του Star, μιλά για όλους όσους διέρρεαν ότι αυτοκτόνησε.

Ραντεβού θανάτου έδωσαν σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα στην Ειρήνη Λαγούδη στη Λίμνη Τριχωνίδα. Αυτό που θα διερευνήσει τώρα η ανακρίτρια Αγρινίου είναι ποιοι και πόσοι δολοφόνησαν την Ειρήνη Λαγούδη.

«Αυτός που ήταν υπεύθυνος για το πόρισμα, το έβγαλε καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία. Οι υπόλοιποι ας κάνουν την δική τους δουλειά σωστά. Και αυτό τσούζει πολύ όλους όσους έλεγαν ότι είναι αυτοχειρία γιατί δεν το χωνεύουν. Δεν δεχόμαστε συγγνώμες! Όταν βγουν με όνομα και επίθετο οι κύκλοι που λένε για αυτοχειρία, τότε θα σεβαστούμε την άποψή τους, ειδάλλως είναι μπούρδες», λέει.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας από την άλλη πλευρά, αρχίζουν σιγά-σιγά να νιώθουν δικαίωση, διότι από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, και επέμεναν να συνεχιστούν οι έρευνες, ώστε τελικά οι Αρχές να οδηγηθούν στη σύλληψη των δραστών.

«Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί», λέει η θεία της 44χρονης, Βούλα Λαγούδη, η οποία μίλησε στην εκπομπή του ALPHA «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε;», σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους».

Πηγή: Star