ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση»: Επίθεση Μπαλωμενάκη στον Πάνο Καμμένο

«Ο κ. Καμμένος έκανε ένα ολέθριο λάθος και πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης.

«Αν επιμείνει ή δεν δώσει εξηγήσεις, δεν έχει θέση στη διακυβέρνηση εφόσον διαφωνεί με την εξωτερική πολιτική» σημείωσε ακόμη ο κ. Μπαλωμενάκης μιλώντας στον Xfm 9,43 προσθέτοντας πως θα βρεθούν οι απαραίτητες ψήφοι για να συνεχιστεί η πορεία της κυβέρνησης.

Κλιμακώνοντας την επιθετική ρητορική των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος κατά του κ. Καμμένου, ο κ. Μπαλωμενάκης επεσημανε πως «την εξωτερική πολιτική την ασκεί η κυβέρνηση και όχι ο κ. Καμμένος» σημειώνοντας ότι «υπερέβη τα εσκαμμένα και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης».

«Η τοποθέτηση για τον βαλκανικό άξονα είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν τον χρειαζόμαστε. Έκανε ένα ολέθριο λάθος και πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ . «Στη Βουλή υπάρχει ήδη η πλειοψηφία που κυρώνει συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε και κατέληξε εκτιμώντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά να καταθέσει πρόταση μομφής» κατά της κυβέρνησης.

 iefimerida.gr