GOOGLE NEWS

Αποδοκίμασαν την υπουργό οι Αστυνομικοί: «Έχετε μούτρα και εμφανίζεστε!» – Στο Α.Τ. Ομονοίας ο Μητσοτάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ΑΤ Ομονοίας μετέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να δείξει την αλληλεγγύη τους προς τους αστυνομικούς μετά την επίθεση που δέχθηκαν με μολότοφ και άλλα αντικείμενα συνάδελφοί τους το βράδυ της Δευτέρας από ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο ΑΤ Ομονοίας την ώρα που έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την «δολοφονική», όπως τη χαρακτηρίζουν, επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και τον τραυματισμό τεσσάρων συναδέλφων τους.

Λίγο αργότερα έφτασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη – «Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε» φώναξε ένας από τους συγκεντρωμένους

 «Αυτά που ζούμε μας κάνει να αναρωτιόμαστε πού ζούμε, στο κέντρο της Βαγδάτης ή στο κέντρο της Αθήνας; Η πολιτεία πρέπει να αποκτήσει σχέδιο καταπολέμησησης όλων αυτών των φαινομένων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δημοσθένης Πάκος.

Τη σημερινή συγκέντρωση στηρίζει με την παρουσία της η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύη Χριστοφιλοπούλου που σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφος σημειώσε: «Είναι απαράδεκτη η ανοχή των κυβερνώντων στους παντός είδους μπαχαλακιδες. Αν οι κύριες υπουργοί δεν μπορούν να μαζέψουν τους κουκουλοφόρους καλούνται να τα μαζέψουν και να φύγουν».


«Στηρίζουμε αμέριστα τους αστυνομικούς και καλώ την ασφάλεια να τους συλλάβει, να τους τραβήξει το αυτί και ας κλαίνε οι μανάδες τους γιατί τους ξέρουν έναν προς έναν. Δεν θα κρυβόμαστε πίσω από τις φούστες του Ρουβίκωνα και των αναρχικών» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δύναμης Ελληνισμού Δημήτρης Καμμένος.