MEDIA

Ο Έλληνας δημοσιογράφος μιλάει πρώτη φορά για την μάχη του με τον καρκίνο!

Απόψε τα μεσάνυχτα, το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού έρχεται και πάλι σε πρώτο πλάνο, μέσα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση μίας μητέρας της οποίας η 15άχρονη κόρη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει επειδή οι συμμαθητές της την κορόιδευαν και τη χτυπούσαν. Πώς ανακάλυψε η Σταυρούλα Γιανουκά ότι το παιδί της είναι θύμα bullying; Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για την απόπειρα αυτοκτονίας και τι μήνυμα στέλνει στους γονείς;

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης, γνωστός στο ευρύ κοινό από τα μαχητικά του ρεπορτάζ, διαγνώστηκε τυχαία πριν από λίγους μήνες, με μία σπάνια μορφή καρκίνου. Απόψε το βράδυ, έχοντας πλέον νικήσει την αρρώστια, διηγείται στην Ελεονώρα Μελέτη την προσωπική του ιστορία, με στόχο να ευαισθητοποιήσει, να εμψυχώσει, αλλά και να μεταφέρει το μήνυμα πως ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος.  Περιγράφει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, από τη μέρα που ήρθε αντιμέτωπος με την αλήθεια μέχρι σήμερα, αποκαλύπτει από πού πήρε κουράγιο για να φανεί δυνατός, και εξομολογείται τι ήταν εκείνο που τον φόβισε περισσότερο και από τον ίδιο τον καρκίνο.

 

 

Η νύχτα θα τελειώσει… όμορφα. Στο πλατό της εκπομπής, έρχεται η Ηρώ Δημητροπούλου, ένα ολόφρεσκο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την προσπάθειά της να αναδειχθεί στον χώρο της ομορφιάς. Η Ηρώ συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι αλλά και σε διαγωνισμό ομορφιάς. Ωστόσο, δεν κατάφερε να διακριθεί καθώς πλήρωσε ακριβά το τίμημα των πολλαπλών πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί. Τι είναι αυτό που την κάνει να θέλει να αλλάξει την εμφάνισή της ενώ είναι ήδη πολύ όμορφη; Η μητέρα της ήταν και εκείνη μοντέλο, σε νεαρή ηλικία. Ποιος ο ρόλος της στις αποφάσεις της; Έχει μετανιώσει για τις πλαστικές της και τι θα συμβούλευε ένα νέα κορίτσι; «Μετά τα μεσάνυχτα»: Απόψε στις 24:00.