MEDIA

«Μην κλαίτε. Δεν είμαστε σχολείο εδώ»: Έξαλλος στο My Style Rocks (βίντεο)

Δυο παίκτριες του My Style Rocks ξανά στο προσκήνιο. Η Έφη και η Δανάη κοντραρίστηκαν on air για τα ρούχα. Συγκεκριμένα, η Δανάη υποστήριξε πως η μελαχρινή παίκτρια και νικήτρια των προηγούμενων ημερών αντέγραψε την ιδέα της και συνδύασε και εκείνη φόρεμα με παντελόνι.

«Δεν επηρεάστηκα ούτε αντέγραψα», είπε η Έφη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν την ρώτησε. «Αν όντως το έκανες, αυτό δεν σε τιμά», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν ήρθε η ώρα της κριτικής ενώ πρόσθεσε πως δεν του αρέσει το outfit της.

Η Έφη έβαλε τα κλάματα και ανέφερε πως έχει πιεστεί πολύ και δεν μπορεί άλλο να την κατηγορούν. Δήλωση που εξόργισε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο σε συνδυασμό με την «κωλοτούμπα» της Δανάης που προσπάθησε να γυρίσει τα λεγόμενά της και την υπεράσπιση της Φωτεινής.

«Δανάη εγώ νομίζω ότι αυτό που έκανες δεν κακό. Το γεγονός που υπονόησες ότι κάποιος σου έκλεψε την ιδέα δεν είναι κακό. Αφού το λες όμως στήριξέ το. Μη τα γυρνάτε πίσω. Και επίσης δε μου αρέσει καθόλου Έφη ότι βάζεις τα κλάματα άνευ λόγου και αιτίας. Δεν είμαστε σχολείο», είπε ο εκδότης προσθέτοντας πως δε θεωρεί απίθανο η Έφη να επηρεάστηκε από το look της Δανάης.

Τον εκνευρισμό του όμως έδειξε έντονα και ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος είπε με ένταση: «Αυτό ένιωσες αυτό είπες το καταλάβαμε όλοι. Μην το παίρνεις πίσω και να φαινόμαστε όλοι εδώ ηλίθιοι», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πλατό του My Style Rocks