ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Φώναζε «κοιμήσου κοριτσάκι», ενώ την μαχαίρωνε στο λαιμό!

Εικόνες τρόμου στο μετρό της Αγγλίας. Μία γυναίκα μαχαίρωσε με απίστευτη αγριότητα την φίλη της κατά τη διάρκεια της διαδρομής Μπέρμπιγχαμ – Νότια Ουαλία.

Η δράστης, η 42χρονη Λίζα Σάβατζ είχε βγει από τη φυλακή λίγη ώρα πριν από το απίστευτο περιστατικό. Η Σάβατζ που εξέτισε 17 χρόνια, καθώς είχε μαχαιρώσει τον πρώην σύντροφό της, πήγαινε με το τρένο στην μητέρα της, προκειμένου να της κάνει κακό, όπως είχε εκμυστηρευτεί στη φίλη της, η οποία θα την βοηθούσε να εκτελέσει τα άρρωστά της σχέδια. Αιτία για το μίσος που έτρεφε για τη μητέρα της ήταν ένα γράμμα που της είχε στείλει, στο οποίο της έλεγε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

 

 

Ωστόσο, κι ενώ οι δυο τους βρίσκονταν στο τρένο, η φίλη της 42χρονης φαίνεται πως προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη και να την αποτρέψει από το να κάνει κακό στη μητέρα της. Η 42χρονη, όμως, δεν το πήρε καθόλου καλά και με απίστευτη ψυχραιμία έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και την μαχαίρωσε τουλάχιστον 10 φορές μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων συνεπιβατών της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες η Σάβατζ μαχαίρωνε τη φίλη της για 4 λεπτά, φωνάζοντας «κοιμήσου κοριτσάκι». Στη συνέχεια την εγκατέλειψε μέσα στα αίματα.

Η φίλη της, Σάρα Χάιτον, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει 67 επιφανειακά και 20 βαθιά ράμματα, ενώ έχει δεχθεί μαχαιριές στο μάτι, στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Η Σάβατζ έπειτα πήγε σε αστυνομικούς και παραδέχτηκε το έγκλημά της, λέγοντας, «εγώ το έκανα, είμαι μια psycho killer».

Πηγή φωτογραφιών Daily Star