LIFESTYLE

«Βόμβα» Μπέκαμ για τον γάμο του με την Βικτόρια…

Για πρώτη φορά στα 19 χρόνια γάμου με την Βικτόρια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχεται ότι η σχέση τους "είναι περίπλοκη". Ο 43χρονος ήταν καλεσμένος στο τηλεοπτικό σόου της Αυστραλίας "The Sunday Project", κατά τη διάρκεια του οποίου ρωτήθηκε – μεταξύ άλλων – και για τον γάμο του με το πρώην Spice Girl. H απάντησή του δεν ήταν… καθησυχαστική όπως πάντα, αντίθετα όπως φαίνεται το ζευγάρι περνάει κρίση.

"Όταν είσαι παντρεμένος όσο καιρό είμαστε εμείς, είναι πάντα δύσκολο. Γίνεται λίγο πιο περίπλοκο", παραδέχθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η δήλωσή του έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, προβληματίζοντας τους φανς του ζευγαριού.

Σε αντίθεση με τον Ντέιβιντ, η Βικτόρια, μιλώντας στην βρετανική "Vogue" πριν από λίγο καιρό, είχε χαρακτηρίσει "ανοησίες" όσα γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται κατά καιρούς για τη σχέση της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

"Ο κόσμος φτιάχνει ιστορίες για τη σχέση μας εδώ και 20 χρόνια, οπότε εγώ και ο Ντέιβιντ έχουμε συνηθίσει να αγνοούμε τις ανοησίες και να συνεχίζουμε φυσιολογικά. Αλλά αυτά τα πράγματα έχουν ευρύτερη επιρροή στους ανθρώπους που είναι γύρω μας και αυτό είναι άδικο", είχε δηλώσει.