LIFESTYLE

Η Σοφία Παυλίδου δεν ξέρει αν μπορεί να συγχωρέσει το Μάνο Παπαγιάννη…

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, η οποία και αναμένεται να λυθεί στα ελληνικά δικαστήρια. Η ίδια ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή πως δέχτηκε λεκτική επίθεση, αλλά και απωθήθηκε βίαια από τον ηθοποιό με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθώς δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση. Ωστόσο, στο ερώτημα αν έχει μιλήσει με τον αντίδικο, εκείνη απάντησε «όχι βέβαια». «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό» πρόσθεσε απαντώντας στην ερώτηση αν θα μπορέσει να συγχωρέσει ποτέ τον Μάνο Παπαγιάννη για εκείνο το συμβάν.

Η Σοφία Παυλίδου προχώρησε στην καταγγελία του βίαιου επεισοδίου τον περασμένο Γενάρη: "θα σε γ… πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο” ισχυριζόταν τότε πως της είπε ο ηθοποιός.

«Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γ… παλιο…, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω. Έχω κάνει ήδη μήνυση και θα ήθελα πολύ να είχε δράσει και το αυτόφωρο, αλλά πέρασε η ώρα και δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν…».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαγιάννης παραδέχτηκε ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο εξαιτίας μιας κίνησης που δεν έκανε η Σοφία Παυλίδου και ότι ακούστηκαν βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, ενώ μπήκε στο καμαρίνι της για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη του επιτέθηκε, τον γρατζούνισε στο πρόσωπο και εκείνος την απώθησε. Μετά την πτώση της έφυγε από το καμαρίνι για να μη δώσει συνέχεια στον τσακωμό.