LIFESTYLE

Την έχετε ξαναδεί; Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Αννίτας Ναθαναήλ

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι μια τηλεοπτική περσόνα που έχουμε δει σε διάφορα reality shows όπως το Real Housewives of Athens και το Nomads και μια πετυχημένη επιχειρηματίας, καθώς διατηρεί γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με το σύζυγό της. Η socialite της Αθήνας είναι και μία τρυφερή μαμά που στην πασαρέλα του οίκου Kathy Heyndels στο πλαίσιο της AXDW περπάτησε με την κόρη της Σύνθια Χάμπερτ και μας σύστησε ένα από τα πιο όμορφα νέα μοντέλα.
Η Σύνθια Χάμπερτ δεν έκανε το ντεμπούτο χθες το βράδυ στο Upper House που έγινε το show, μιας και έχει περπατήσει ξανά με τη μαμά της φορώντας δημιουργίες της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.
Η μαμά δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για την πανέμορφη κόρη της που όλο χάρη περπάτησε δίπλα στη γυναίκα που διατηρεί αναλογίες μοντέλου εδώ και δεκαετίες και μάλλον κάπως έτσι μας έδειξε ότι είναι έτοιμη να ηγηθεί μιας νέας γενιάς μοντέλων από την Ελλάδα που μπορούν να κάνουν άνετα καριέρα στο εξωτερικό. Ευχόμαστε στη μικρή η χτεσινή της εμφάνιση να είναι μόνο η αρχή σε μια μακρά πορεία στη μόδα καθώς έχει όλα τα απαραίτητα να γίνει ένα high fashion it model. 

 

InStyle.gr