ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ποιον παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας συνέκρινε τον Μητσοτάκη ο Τζανακόπουλος!

«Ουδείς έχει ακόμη κατανοήσει τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς προτείνει ο κ. Μητσοτάκης σε σχέση με την αναθεώρηση του Συντάγματος τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη στο ΑΠΕ.

«Τη μια επαναλαμβάνει το πολιτικό κλισέ ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, αλλά δεν μας λέει κάτι για την ουσία. Άλλες φορές λέει ότι δεν θέλει να συμμετέχει γιατί αρνούμαστε να ανοίξουμε το άρθρο 16. Παράλογο επιχείρημα καθώς η διαφωνία σε μια διάταξη ή μια πολιτική δεν είναι λόγος διαφωνίας με οποιαδήποτε άλλη. Μετά βεβαίως είπε ότι θα συμμετάσχει τελικά με τις προτάσεις του που θα τις καταθέσει κάποια στιγμή».

«Έχω την άποψη ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αρχίσει να θυμίζει επικίνδυνα τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο σε ποια περίπτωση αναφέρεται ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YPa88zWlVJM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>