LIFESTYLE

Είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη- Μηλιώνη;

Όταν η Δήμητρα Αλέξανδράκη πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στη Μαδαγασκάρη για να συμμετάσχει στο Nomads σίγουρα δε φανταζόταν την αναταραχή που θα δημιουργούνταν στην προσωπική της ζωή. Όσο εκείνη πάλευε για μια νίκη στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης, στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν φωτογραφίες από βραδινή έξοδο του συντρόφου της, Δημήτρη Μηλιώνη με την Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα.

Λίγες μέρες μετά, η Δήμητρα, στο συμβούλιο του Nomads, ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί της λείπει ο σύντροφός της. Η παραγωγή ζήτησε από το μοντέλο να μείνει λίγες μέρες σε ένα ξενοδοχείο και να σκεφτεί αν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι ή να της δοθεί μια ευκαιρία να επιστρέψει.

Κι ενώ η αγωνία του κοινού είναι αν η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα μείνει τελικά ή όχι στη Μαδαγασκάρη, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Ιωάννα Μπέλλα, φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου, και τη ρώτησε για όλα αυτά που ακούγονται.

«Αυτό δεν ισχύει, οι άνθρωποι είναι μαζί, είναι τόσα χρόνια μαζί, εμείς είμαστε φίλοι και με τον Δημήτρη και τη Δήμητρα. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγα με την παρέα μου και όλα οκ. Δε σημαίνει κάτι. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δε καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Αν είναι σε όποιο πάρτι πάω ή αν βγαίνω σε κοινή παρέα με κάποιον άνθρωπο να είμαι και μαζί, εντάξει το θεωρώ λίγο τραγικό όλο αυτό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αρχικά εγώ δεν βρίσκομαι Ελλάδα. Έρχομαι για δυο μέρες και φεύγω. Δεν θα έβγαινα ποτέ με έναν άνθρωπο χεράκι χεράκι ειδικά τώρα, είμαστε φίλοι με τον άνθρωπο. Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, αλλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με τον άνθρωπο. Μη χαλάτε τα ζευγάρια, κρίμα είναι. Δε μπαίνω ποτέ τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι. Και αυτόν τον καιρό δε μπορώ να έχω και κάποιον στη ζωή μου, δεν είμαι εδώ. Είμαι μόνη μου, ολομόναχη, δεν έχω λόγο να σας πω ψέματα. Δε με ενδιαφέρουν αν γράφονται ότι είμαι με τον ένα και τον άλλο. Δε με ενδιαφέρει. Ότι θέλουν ας γράφουν. Είναι λογικό γιατί παίζει το όνομά μου αυτή τη στιγμή. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τα μικροκουτσομπολίστικα πράγματα γιατί αυτά είναι κουτσομπολίστικα. Θέλω να κάνω πράγματα με ουσία», ξεκαθαρίζει η Star Hellas.