LIFESTYLE

Γνωστός ηθοποιός «σπάει τη σιωπή του»: Έχει δεχτεί φλερτ από άνδρες;

Έχει χωρίσει με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; H συγκατοίκηση στην Αμερική, μακριά από τους δικούς τους και σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, έφερε τριβή στη σχέση τους ή τους έφερε πιο κοντά; Τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός; Πώς προσδιορίζει την επιτυχία; Τι πιστεύει για το Survivor; Έχει δεχτεί φλερτ από άνδρες;

Ο Πάνος Βλάχος μέσα σε μια πισίνα με νερό από τις θερμές πηγές του ηφαιστείου Αρενάλ (ένα από τα ενεργά ηφαίστεια της χώρας της Kεντρικής Αμερικής) χαλαρώνει και μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για τα προσωπικά του και τις αποφάσεις ζωής που πήρε. Τι κι αν o Μr Travel πήγε τον Παύλο μέχρι τη ζούγκλα; Οι ερωτήσεις που έβαλε στον γοητευτικό ηθοποιό ο Mr Travel ήταν πιο δύσκολες από το να κυκλοφορείς ανάμεσα σε κροκόδειλους και άγρια ζώα.

Φυσικά και ανακάλυψαν πολλά ακόμα για την Κόστα Ρίκα. Βρέθηκαν εκεί που φτιάχνονται τα διάσημα χειροποίητα κάρα, με τα υπέροχα σχέδια και χρώματα, που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούνται για αγροτικές εργασίες. Επισκέφτηκαν το πιο διάσημο από τα 26 πάρκα της χώρας, το εθνικό πάρκο Αρενάλ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Αιγαίο SOS, βρέθηκε στη μαγευτική Κόστα Ρίκα καλεσμένος του Mr. Travel και έζησε εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα, σε ένα επεισόδιο του Celebrity Travel που κόβει την ανάσα, όχι μόνο για τα μαγικά τοπία στα οποία μας ξεναγεί, αλλά και για το σασπένς, αφού Νίκος και Πάνος δεν διστάζουν να δοκιμαστούν σε εξτρίμ εμπειρίες. Όπως τη στιγμή που οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν μια βουτιά στον μεγάλο καταρράκτη στην περιοχή La Fortuna! Tι θα συμβεί μετά;

Το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel έρχεται στο Open TV σήμερα, Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 20.00 το βράδυ! Δέστε τις ζώνες σας, απογειωνόμαστε!