ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κέρδισε 1 εκατ. λίρες στο Λόττο και ψάχνει για εραστή… με μισθό 70.000!

Η βρετανίδα Τζέιν Παρκ έχανε στην αγάπη αλλά κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στο Λόττο και τώρα ψάχνει για εραστή προσφέροντας ετήσια αποζημίωση για τις υπηρεσίες του 60.000 λίρες.

Η 23χρονη γυναίκα έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο στην οποία οι επίδοξοι εραστές γράφουν τα στοιχεία τους και βάζουν και τη φωτογραφία τους προκειμένου εκείνη να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει.

Υποστηρίζει δε ότι έχει απογοητευτεί από τους άνδρες και από τις προηγούμενες της σχέσεις που της ράγισαν την καρδιά και ψάχνει να βρει κάτι διαφορετικό μέσα από αυτήν την πλατφόρμα.

Τώρα πως μπορεί, δηλώνοντας απογοητευμένη από τα ιδιοτελή κίνητρα όσων την προσεγγίζουν, να αποφασίσει να προσφέρει αμοιβή, ώστε επιτέλους να βρει κάποιον που θα την προσεγγίσει ανιδιοτελώς, δεν το λες και ακλόνητη λογική. Από την άλλη, αν έχεις κερδίσει ένα εκατομμύριο μπορεί να την δεις αλλιώς.

Στη φόρμα εραστών στο ίντερνετ που έχει ανεβάσει, η ίδια εμφανίζεται με μια φωτογραφία ντυμένη Baywatch

 

 

Μάλιστα, πηγή είπε στη Mirror, ότι η διαδικασία των συνεντεύξεων θα μαγνητοσκοπηθεί και βγει στον αέρα σε ένα ντοκιμαντέρ του χρόνου.

Όσο για τον τυχερό θα παίρνει μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της. Η ίδια υποστηρίζει πως το χρηματικό ποσό δεν αποτελεί «πληρωμή για τις υπηρεσίες τους» αλλά απλώς να του παρέχει την δυνατότητα να μπορεί να της καλύψει τις ανάγκες για την διασκέδασή της σε ακριβά εστιατόρια και  μπαρ.

Φίλος της που μίλησε ανώνυμα σε μέσα ενημέρωσης, είπε ότι η Τζειν είναι μια εξαιρετικά καλή κοπέλα η οποία όμως είναι ανασφαλής και έχει προδοθεί κατά το παρελθόν από τις αγάπες της.

Η Τζέιν σήμερα είναι 23 αλλά κέρδισε το λαχείο όταν ήταν 17. Από τότε άρχισε να επενδύει την περιουσία της σε ακίνητα και σε μετοχές. Με τα κέρδη της αγόρασε καινούργια αυτοκίνητα και τσάντες, έκανε πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και τους γλουτούς της και έφτιαξε και τα δόντια της. Ζει σε ένα πολυτελές προάστιο του Εδιμβούργου σε ένα τεράστιο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.