ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Καμμένου: Επίθεση κατά ΕΥΠ, ΝΑΤΟ και ΕΕ

 

Απασφάλισε στην… κυριολεξία ο Πάνος Καμμένος επιτιθέμενος κατά της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και του ΝΑΤΟ. Σε μια ομιλία – ποταμό που έκανε σε συνέδριο που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ακόμη ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα ενώ εντύπωση έκαναν οι αναφορές του στην ΕΥΠ η οποία άλλωστε ελέγχεται απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το ακροατήριο αποτελούσαν μέλη διπλωματικών αντιπροσωπειών, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί ξένων χωρών, Ακόλουθοι Άμυνας, εκπρόσωποι Διεθνών Οργανισμών και Ινστιτούτων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, στελέχη δημοσίων φορέων, εν αποστρατεία στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιώτες καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το armyvoice.gr κι έχει ενδιαφέρον διότι ασκεί κριτική στην Ε.Ε. αλλά και στο ΝΑΤΟ, το οποίο μάλιστα εγκαλεί για τις σχέσεις του με τη Ρωσία, ενώ απευθύνει νουθεσίες για το τι πρέπει να κάνει. Αποκαλύπτει δε ο ίδιος ότι και τα ελληνικά πλοία (τα πλοία μας αναφέρει χαρακτηριστικά) πραγματοποιούν έρευνες για ρωσικά υποβρύχια στην περιοχή της Μεσογείου. Κι αυτά τα λέει λίγες ημέρες μετά το ταξίδι του ίδιου στη Μόσχα και προτού πάει ο πρωθυπουργός να συναντήσει τον Β. Πούτιν.