GOOGLE NEWS

Τα μηνύματα που εμπλέκουν άλλους δυο καθηγητές σε εκβιασμούς στο ΤΕΙ Σερρών!

Σχεδόν δύο μήνες μετά την σύλληψη του καθηγητή Κλεάνθη Κωνσταντινούδη στο ΤΕΙ Σερρών με τις κατηγορίες για εκβίαση φοιτητών και χρηματισμό, ο ιστότοπος SerraikaNea.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας μηνύματα που εμπλέκουν δύο ακόμη καθηγητές. 
 

Τα μηνύματα είναι από την συνομιλία του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου με φοιτητές του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του φοιτητή, ο φοιτητής η “φάμπρικα” ήταν στημένη ως εξής. “Αφού μας έκοβαν συνεχώς στα μαθήματα όσο κι αν διαβάζαμε, επικοινωνούσε μαζί μας ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου. Μας έλεγε πως το φροντιστήριό του λειτουργεί για τα μαθήματα των τριών καθηγητών και πως υπάρχει τρόπος να περάσουμε τα μαθήματά τους. Φυσικά ο τρόπος ήταν να τα πληρώσουμε αδρά. 250 ευρώ το μάθημα. Τα μαθήματα στο φροντιστήριο ήταν καθαρά εικονικά. Να φανταστείτε πως αν είχαμε κάποια απορία μας έλεγαν ότι δεν έχει σημασία να τα καταλάβουμε, αρκεί να γράψουμε τις απαντήσεις στα θέματα που θα μας έδιναν. Ήταν πάντα αυτά που έπεφταν στην εξεταστική. Εγώ, μάλιστα, σε ένα μάθημα, δεν έγραψα απολύτως τίποτα, και με πέρασαν με καλό βαθμό. Και δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντινούδης. Υπήρχαν άλλοι δύο καθηγητές που ακολουθούσαν την ίδια μέθοδο. Δηλαδή, δεν μας περνούσαν αν δεν πηγαίναμε στο φροντιστήριο. Μόνο που αυτοί ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Για να μας περάσουν, έπρεπε να γράψουμε κιόλας στην εξεταστική, ενώ ο Κωνσταντινούδης μας περνούσε ακόμη κι αν δεν γράφαμε τίποτα, όπως έγινε στην περίπτωσή μου”.
 

Δείτε τα μηνύματα