LIFESTYLE

Η Meghan Markle μιλάει για την επίθεση που δέχθηκε…

Έξι μήνες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έγιναν αυτόματα το νέο αγαπημένο royal ζεύγος, όμως η σημερινή μέρα για τη Δούκισσα του Sussex ήταν κάπως περίεργη. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, η εγκυμοσύνη της πηγαίνει μια χαρά.

Μάθαμε όμως κάτι που μας στεναχώρησε πολύ. Η Meghan Markle έχει πέσει θύμα bullying στο παρελθόν και ανακαλύψαμε ένα βίντεο, στο οποίο η Δούκισσα μιλάει για την ρατσιστική επίθεση που έχει βιώσει και πώς κατάφερε να βγει δυνατή μέσα από αυτό.

Στο βίντεο αυτό η 37χρονη ξεκινά συστήνοντάς μας τον εαυτό της και μιλώντας για τον ρατσισμό που έχει βιώσει επειδή είναι διαφυλετική (aka από δύο διαφορετικές φυλές). Αναφέρει πως συχνά την παρομοίαζαν σαν μια μύγα στον τοίχο (ή όπως το λέμε εμείς ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα) και πως έκαναν προσβλητικά σχόλια κυρίως με το όνομά της.

Η Meghan λέει πως αυτό τη στιγμάτισε πολύ και τη «χτύπησε» με έναν πολύ σκληρό τρόπο, ποτέ όμως δεν ντράπηκε για την καταγωγή της, το όνομά της ή το χρώμα της. Μεγάλη επίδραση στο να γίνει πιο δυνατή είχε ένα προσβλητικό και ρατσιστικό σχόλιο προς τη μητέρα της, το οποίο έγινε μπροστά της. Η Δούκισσα του Sussex αναφέρει με πάθος και σθένος πως είναι περήφανη γι’ αυτό που έχει κληρονομήσει και από τους δύο της γονείς και πως θα στέκεται πάντα δίπλα σε αυτούς που βιώνουν ρατσισμό ή bullying για τον οποιοδήποτε λόγο.

Είμαστε σίγουρες πως τις ίδιες αρχές θα δώσει και στο δικό της παιδί με τον πρίγκιπα Harry.

Δες το βίντεο