LIFESTYLE

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα – Ποιο είναι το επόμενο βήμα της και τι είπε στον δικηγόρο

Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε στην Ελλάδα και προσπαθεί να διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες που έχει μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή ώστε να διαφυλαχθούν τα παιδιά της αλλά και η ακεραιότητά της.

Το μοντέλο εξουσιοδότησε τον δικηγόρο, Νίκο Αγαπηνό για να αναλάβει τις υποθέσεις της και να δοθεί ένα τέλος με τη γραφειοκρατία αλλά και τα «ανοιχτά μέτωπα». Ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στην εφημερίδα Espresso τόνισε ότι «Η κυρία Καρύδα μας ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της για τις οποίες θα κινηθούμε ώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων». Ενώ κάνοντας έκκληση στα Μέσα ζήτησε να μην αναπαραχθεί ξανά το βίντεο με τη στυγερή δολοφονία του συζύγου της που πήρε μεγάλες διαστάσεις. «Ζητώ από το σύνολο του ελληνικού Τύπου την άμεση παύση της αναμετάδοσης του οπτικοακουστικού υλικού της δολοφονίας του συζύγου της, το οποίο προσβάλλει τόσο την ίδια και την οικογένειά της, όσο και τη μνήμη του νεκρού».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Βικτώρια Καρύδα με τα παιδιά της, μόλις τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, θα μετακομίσουν στην Αυστραλία ώστε να αναζητήσουν μια καλύτερη και πιο ασφαλή ζωή.