LIFESTYLE

Χώρισαν 10 μήνες μετά τον αρραβώνα τους!

Όλα έδειχναν πως το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz διένυε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Κοινές εμφανίσεις, πόζες στους φωτογράφους και ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η χρυσή κληρονόμος βρήκε το λιμάνι της.

Αναφερόμαστε στην Paris Hilton, η οποία σύμφωνα με το TMZ χώρισε από τον σύντροφο της Chris Zylka 10 μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Οι δύο τους είχαν αρραβωνιαστεί και μάλιστα, ξεκίνησαν και τις προετοιμασίες για τον γάμο τους. Το προηγούμενο διάστημα η μητέρα της κληρονόμου αποκάλυψε πως ο γάμος πήρε παράταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο, ο λόγος φαίνεται πως ήταν πιο σημαντικός.

Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και μάλιστα, ο Chris Zylka ζητάει πίσω το δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε. Την ίδια ώρα που η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανά τον πλανήτη, η Paris Hilton έκανε μια γεμάτη νόημα ανάρτηση στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε, έγραψε: «I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they’re right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself. And sometimes good things fall apart so better things can fall together/Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για έναν λόγο. Οι άνθρωποι αλλάζουν, ώστε να μπορείς να μάθεις να τους αφήνεις. Τα πράγματα πάνε στραβά, ώστε να τα εκτιμάς όταν πάνε καλά. Πιστεύεις στα ψέματα, αλλά τελικά μαθαίνεις να μην εμπιστεύεσαι κανέναν εκτός από τον εαυτό σου. Και μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν και μαζί με αυτά πέφτουν κι άλλα ακόμη καλύτερα».