ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η υπόθεση του 61χρονου που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος– Τι γράφει το σημείωμα που βρέθηκε!

Διαστάσεις θρίλερ έχει λάβει η εξαφάνιση του συνταξιούχου της ΔΕΗ Τάσου Πρέμου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 8 Νοεμβρίου, σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα αφότου έφτασε στο Αγιον Ορος από το Αγρίνιο! 

     Ενα σημείωμα που άφησε λίγο προτού εξαφανιστεί ο 61χρονος εξετάζεται διεξοδικά από τις Αρχές, καθώς μπορεί να δώσει απαντήσεις στο μυστήριο. 

     Ο 61χρονος συγκατοικούσε με την αδελφή του και φέρεται ότι ήταν ένα κοινωνικό και ευγενικό άτομο που δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν άτομα του φιλικού περιβάλλοντός του, είχε μεγάλο πάθος με τον τζόγο, το οποίο πάλευε να καταλαγιάσει………  

         Συνήθιζε να επισκέπτεται τακτικά το «περιβόλι της Παναγιάς», για να ηρεμεί και να βρίσκει τον εαυτό του και αφού έμενε εκεί δύο τρεις ημέρες, επέστρεφε στο σπίτι του. Τελευταία αισθανόταν πολύ πιεσμένος, επειδή, όπως έγινε γνωστό, ο περίγυρός του τον πίεζε πολύ σχετικά με το θέμα του τζόγου. Τότε, πήρε την απόφαση να πάει στο Αγιον Ορος, στην ίδια μονή που διέμενε πάντα, τη Μονή Ξενοφώντος. 

        Ετσι κι έγινε. Ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του στις 6 Νοεμβρίου και όταν έφτασε, το άφησε στην Ουρανούπολη για να περάσει απέναντι με το καραβάκι. Πήγε στο μοναστήρι και έκανε ό,τι συνήθως, σύμφωνα με τους καλόγερους. Ομως, στις 8 του μήνα χάθηκε ξαφνικά, με τους μοναχούς να κάνουν αρχικά μια πρώτη έρευνα μήπως τον εντοπίσουν, αλλά το μόνο που βρήκαν ήταν τα πράγματά του στο ησυχαστήριο. 

          Ειδοποίησαν την Αστυνομία του Αγίου Ορους, η οποία έκανε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή χωρίς αποτέλεσμα, ώσπου εντοπίστηκαν κάποια από τα ρούχα του, το πορτοφόλι του και το διαμονητήριό του πεταμένα στα βράχια της ακτής της Μονής Ξενοφώντος. 

        Μαζί με αυτά, όμως, εντοπίστηκε κι ένα σημείωμα που έγραφε: «Θα αφιερώσω τη ζωή μου στην Παναγιά». Οι φίλοι του λένε πως προτού φύγει για το Αγιον Ορος είχε κάνει μια περίεργη στροφή, καθώς πήγαινε σε ολονυχτίες και εκκλησιαζόταν συχνότερα, κάτι που δεν συνήθιζε.

Από την Εύα Παπαδάτου 
espressonews.gr