LIFESTYLE

Πάει στα δικαστήρια γνωστό παρουσιαστή για ρατσιστική επίθεση!

Η Ραμόνα Βλαντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μετά τα μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε περιστατικό ρατσισμού που όπως η ίδια λέει δέχτηκε από γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, ξεκαθαρίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του. 

«Υπάρχει ένα περιστατικό. Απαιτώ από την τηλεόραση, που είναι κάτι δημόσιο, το βλέπουν παιδιά, είναι η φωνή του λαού για μένα, και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και είσαι στο γυαλί πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι λες. Δεν μπορείς να μιλήσεις ρατσιστικά, δεν μπορείς να προσβάλεις κόσμο, δεν μπορείς να μιλάς για τα κιλά, δεν μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα που μπορούν να προσβάλουν τον άλλο.

Πρέπει να σκέφτεσαι και τις οικογένειες από πίσω, πρέπει να σκέφτεσαι διάφορα. Τόσα χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, 12-13 χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό. Έχω δεχτεί μέσα από την τηλεόραση και αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Είναι κρίμα γιατί είμαστε στο 2018 και πρέπει να δώσουμε πολύ ωραία μηνύματα. Δεν θα ήθελα να πω όνομα, νομίζω το ξέρει ο κόσμος και αυτό θα λυθεί στα δικαστήρια. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό».