LIFESTYLE

The Original Hellmann’s BBQ Burgers: ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ

Αν μιλάμε για Burger στην Ελλάδα, υπάρχει ένα όνομα: GOODYBURGER HOUSEΚι αν μιλάμε για burger γενικότερα, κανείς δεν ξέρει την μυστική συνταγή του επιτυχημένου και ακαταμάχητου γευστικού πειρασμού καλύτερα από τους Αμερικανούς. Κι αν θέλετε να μιλήσουμε πραγματικά και ουσιαστικά για burger, τότε υπάρχει ένα! Ένα ολοκαίνουργιο burger που θα σας… τραβήξει. Το γνήσιο αμερικάνικο burger έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φέρει δυο υπογραφές/σφραγίδες αδιαμφισβήτη της γεύσης και ποιότητας, της Goody’s και της Hellmann’s. 

Ξεχάστε το μπιφτέκι που ξέρατε και αφεθείτε στο αμερικάνικο όνειρο της γεύσης. Στις νότιες πολιτείες των Η.Π.Α., εκεί που το burger αποτελεί μέρος της γευστικής παράδοσης και κυρίαρχο προϊόν μιας ολόκληρης μαγειρικής φιλοσοφίας, φτιάχνεται το pulled meat και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε, ακριβώς αυτό που ονειρεύεστε. Τρυφερό και ολόφρεσκο μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας, σιγομαγειρεμένο για ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία, ψημένο μέσα στους ίδιους τους χυμούς του και στα αρώματα των προσεκτικά επιλεγμένων μπαχαρικών. Το burger, στη νέα του εποχή, κλείνει το μάτι στην παράδοση και αγκαλιάζει το σήμερα. Από την πρώτη εικόνα, την αφράτη και ζουμερή όψη, μέχρι την απογείωση του ουρανίσκου, αυτό το burger αναδιατυπώνει την έννοια του γευστικού παράδεισου. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και σίγουρα κανείς δεν θέλει! 

Διάλεξε το κρέας που προτιμάς, πρόσθεσε το αφράτο brioche,  το τριμμένο τυρί που ξεχειλίζει και την Original BBQ sauce της Hellmann’s που δένει τέλεια με το ζουμερό κρεατάκι, κλείσε τα μάτια και νιώσε μια ολοκαίνουργια εμπειρία απόλαυσης. Το γνήσιο αμερικάνικο burger είναι τώρα δίπλα σου, στην πόρτα σου, στη γειτονιά σου. Αφέσου κι άφησε το να σε τραβήξει… στην πίσω αυλή ενός κυριακάτικου απογεύματος στις Η.Π.Α.. Γιατί η γεύση μπορεί και θέλει να σε ταξιδέψει εκεί που το burger δεν είναι απλώς… ένα ακόμη burger, αλλά ένα έργο σύγχρονης μαγειρικής τέχνης.