LIFESTYLE

Απίστευτο; H Ντέμι Μουρ ξελογιάστηκε από… στιλίστρια!

Η Ντέμι Μουρ στα 56 της χρόνια φέρεται ότι ζει έναν νέο έρωτα, ο οποίος όμως ξεφεύγει από τις έως τώρα προτιμήσεις που γνωρίζαμε ότι είχε η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις. 

Η πρωταγωνίστρια, όπως επιμένουν διάφορα δημοσιεύματα, είναι σε σχέση με τη σερβικής καταγωγής στιλίστρια Μάσα Μαντζούκα.

Φωτογραφίες μάλιστα που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τις δύο γυναίκες σε έξοδό τους με την κόρη της 43χρονης Μάσα, τη δύο ετών Ρούμι, στην περιοχή Λος Φελίζ του Λος Αντζελες. Η Μουρ, που έχει τρεις ενήλικες κόρες από τον γάμο της με τον Γουίλις, είχε αναλάβει μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος της εξόδου να κρατάει αυτή το παιδί. Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο γυναίκες να διατηρούν κρυφό δεσμό εδώ και δύο χρόνια.

 

Το Radar Online ήταν το πρώτο που τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε σε «στενή σχέση της Ντέμι» με γυναίκα, ενώ πρόσθετε ότι ασχολείται πολύ ενεργά με το παιδί της. «Οι δύο γυναίκες κρατιούνται από το χέρι και η Ντέμι είναι σαν δεύτερη μητέρα στο μωρό της Μάσα» αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή που δεν κατονομάζεται στο Radar. Οι δύο γυναίκες κάνουν συχνά βόλτες στο Λος Αντζελες, ενώ η Ντέμι έχει μόνιμα στη Lexus της ένα παιδικό καθισματάκι. Η Μάσα, που είναι το ήμισυ της φίρμας ρούχων Anda & Masha, έχει και έναν πεντάχρονο γιο, ενώ, όπως επισημαίνεται από το σχετικό δημοσίευμα του σάιτ, «καυχιέται συχνά για την Ντέμι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Σε event

Διάφορα έντυπα στην ιδιαίτερη πατρίδα της Μάσα, το Βελιγράδι, είχαν αρχίσει ήδη να αναφέρονται στο ειδύλλιό της με τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό από τον Ιούλιο του 2017. Οι δύο γυναίκες φαίνεται να γνωρίζονται ή έστω να κινούνται στον ίδιο κύκλο από το 2014, οπότε έχουν φωτογραφηθεί μαζί με την κόρη της Μουρ, Ταλούλα, σ' ένα event. Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε θα είναι η πρώτη σοβαρή σχέση της Μουρ που κοινοποιείται μετά τον γάμο της με τον Αστον Κούτσερ, που τελείωσε το 2011.

 

espressonews.gr